I ŠTA SAD?

IKER KASILJAS SE OGLASIO - LAŽ JE DA JE GEJ! Sve je objasnio, ali zbog jednog mu ne veruju: "Treba da te je SRAMOTA!"

Autor Nebojša Marković

Stigao je epilog povodom objave legendarnog golmana da je homoseksualac.

Izvor: Instagram/ikercasillas/Printscreen

Pravo niotkuda nastao je haos na društvenoj mreži Tviter kada je u nedelju Iker Kasiljas u iznenadnoj poruci objavio da je homoseksualac. Ova poruka brzo je postala viralna na društvenoj mreži, ali i glavna vest u medijima širom sveta.

Ubrzo su španski mediji počeli da nagađaju zbog čega je Kasiljas rešio da objavu ovu poruku, tvrdeći da je to bila samo ironična šala nakon što je Kasiljas bio povezivan sa atraktivnom glumicom Alehandrom Onijevom. Ali sada se o svemu konačno oglasio i sam Kasiljas!

Legendarni golman Real Madrida ostavio je mnoge u šoku kada je napisao "Nadam se da ćete me poštovati. Ja sam gej", na šta mu je brzo odgovorio nekadašnji saigrač iz reprezentacije Španije Karles Pujol, rečima "Vreme je da ispričamo našu priču". Ali slavni čuvar mreže je novom objavom na Tviteru razrešio sve sumnje.

"Hakovan mi je nalog. Srećom, sve je u redu. Izvinjavam se svim mojim pratiocima. I naravno, još više izvinjenja LGBT zajednici", kratko je napisao Kasiljas. Ipak, 41-godišnji bivši igrač Reala, kao i Pujol, nekadašnji kapiten Barselone, naišli su uprkos ovoj poruci na brojne negativne komentare.

Mnogo je onih koji govore da su ih razočarali ovakvim ponašanjem, ismevajući LGBT zajednicu, jasno pokazavši da ne veruju Kasiljasu u njegovim navodima da mu je profil bio hakovan. Brojni novinari su na Tviteru istakli besmislenost toga da je Kasiljasu profil bio hakovan, da su hakeri objavili samo jedan tvit na koji mu je usput odgovorio njegov dobar prijatelj u istom tonu, da bi posle toga bivši golman bez ikakvih problema uspeo da povrati svoj profil.

Bilo je i na desetine komentara u kojima se Kasiljasu poručuje da treba da ga bude sramota i da je neverovatno da se tako ponaša 41-godišnjak. Šta god da je u ovom slučaju prava istina, jasno je jedno - Iker Kasiljas je izgubio mnogo fanova, a negativne poruke na njegov račun ne prestaju da stižu...