Fudbal

KASILJAS NAPISAO DA JE GEJ, PUJOL SE OGLASIO I ZAŽALIO: Javio se legendarni kapiten Barselone i sve objasnio!

Autor Nikola Lalović

Karles Pujol se nadovezao na reči Ikera Kasiljasa, a sada se zbog toga izvinio.

Izvor: Instagram/carles5puyol/printscreen

Iker Kasiljas i Karles Pujol su napravili pravi haos na društvenim mrežama svojim objavama, a onda su morali da se izvinjavaju! Prvo je nekadašnji golman Real Madrida napisao da je gej, na šta se nadovezao bivši kapiten Barselone i napisao: "Vreme je da ispričamo našu priču".

Usledile su brojne kritike javnosti, fudbalera, kao i predstavnika gej populacije, a sada se oglasio i Pujol sa svojim objašnjenjem situacije.

"Pogrešio sam. Izvinite na nespretnoj i potpuno deplasiranoj šali, nisam imao loše namere. Razumem da je to možda povredilo nečija osećanja. Poštujem i podržavam LGTBIQA+ zajednicu", napisao je Pujol. 

Na kraju se ispostavilo da je Iker Kasiljas zapravo hteo da "bocne" razne tabloide koji od razlaza sa Sarom Karbonero ne prestaju da ga povezuju sa mnogim lepoticama. Ipak objava u kojoj je na tviteru napisao: "Nadam se da ćete me poštovati. Ja sam gej", izazvala je mnogo reakcija i Kasiljase je na brzinu obrisao tvit, a kasnije napisao da mu je profil hakovan. Sada je i Pujol morao da se izvinjava, a na kraju je cela šala izgledala jako nesrećno.