Romansa!

LJUBILA ZVEZDU BAJERNA, SAD MOMKA OD 400 MILIONA EVRA: Poznata fudbalerka ima novog dečka - i on je sportista!

Autor Dušan Ninković

Ulovila je novog veoma uspešnog sportistu, jednog od najtalentovanijih u ligi!

Izvor: Instagram/jordynhuitema/printscreen

Jedna od najatraktivnijih fudbalerki današnjice ima novog dečak! Džordin Hajtema (21), devojka koja je svojevremeno bila u vezi sa Bajernovim levim bekom Alfonsom Dejvisom, sada je promenila sport. Na slikama koje je podelila sa pratiocima na Instagramu može se videti koliko je Džordin srećna u zagrljaju bejzbol igrača Hulija Rodrigeza (21).

Jedan od najtalentovanijih igrača u MLB ligi trenutno nastupa za Sijetl Marinerse, a u narednim godinama trebalo bi da bude jedna od najvećih zvezda lige. Pre nekoliko meseci dogovorio je novi ugovor sa Marinersima po kojem će zaraditi minimum 210 miliona evra, a dobro obavešteni ESPN tvrdi da bi ugovor mogao da iznosi i preko 400 miliona!

Veza sa Rodrigezom za Džordin Hajtemu dolazi nakon bolnog raskida petogodišnje veze i optužbi da je levonogog fudbalera varala dok su bili zajedno. Oboje su pokušali da demnatuju te navode, a očigledno je da je Džordin već krenula dalje. Ona se u prethodnim mesecima dovodila u vezu sa Romeom Bekamom, jednim od Dejvidovih sinova, ali je to očigledno bila samo avantura. Deluje da je veza sa bejzbol zvezdom mnogo ozbiljnija... Ovo je Džordin:

Inače, Hajtema trenutno igra za OL Reign iz Sijetla, a ranije u karijeri nosila je i dres PSŽ-a. Iako ima samo 21 godinu već je odigrala 58 mečeva za reprezentaciju Kanade i na tim susretima postigla je 15 pogodaka.