Fudbal

DUŠAN VLAHOVIĆ SE OGLASIO O ODLASKU IZ JUVENTUSA! Dan posle kazne, Srbin objavio poruku koju su svi čekali!

Autor Mladen Šolak

Napadač Juventusa objavio da li će ostati u timu

Izvor: Profimedia

Nakon što je Juventus oštro kažnjen zbog finansijskih malverzacija, oduzimanjem bodova i suspenzijom za niz bivših funkcionera kluba, mnogi su se pitali da li će Dušan Vlahović ostati u ekipi - posebno zbog toga što plasman u Ligu šampiona više ne deluje izvestan kao pre. Ipak, Srbin se oglasio i razbio sve dileme - ostaće u ekipi.

"Ne plašimo se nekoliko bodova manje na tabeli. Ne plašimo se da zavrnemo rukave. Nismo uplašeni ni zbog naših protivnika. Nema potrebe da se plašimo bilo čega. Jer kada misle da smo pali, mi ćemo se podići jači nego pre. To smo mi, to je Juventus!", napisao je Srbin i otklonio svaku dilemu oko toga da li će nastaviti da nosi dres Juvea.

Kao što je ovo težak trenutak za Juve, podjednako je komplikovan i za Vlahovića lično, jer ne igra od sredine oktobra, kada je povredio primicač, a nakon novembarskog nastupa na Svetskom prvenstvu oporavlja se od drugog problema - bola u preponama. Dušan je zbog toga propustio poslednjih sedam ligaških utakmica u Seriji A, u kojoj je poslednji put bio na terenu u pobedi protiv Empolija 21. oktobra.

Dok se oporavlja i sprema za povratak na teren, Vlahović ne ostavlja prostor za nagađanja - sigurno će biti igrač Juventusa i ubuduće, uprkos svemu.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt