Ne može!

PSOVKA GROBARA ZA OGNJENA VRANJEŠA! Navijači neće Partizanovo pojačanje: "Koji mrze iz dna duše, mogu samo..."

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde za sada nije omiljen među navijačima tima koji bi trebalo da pojača tokom leta.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana su pobedom nad Voždovcem (2:1) u 37. kolu Superlige stavili tačku na košmarnu sezonu, a klupski čelnici već su počeli da misle o prelaznom roku. Tako se danas pojavila informacija da je Partizan dogovorio prvo pojačanje za narednu sezonu - nekadašnjeg reprezentativca BiH i fudbalera Crvene zvezde Ognjena Vranješa. To se, najblaže rečeno, ne sviđa navijačima crno-belih!

Tokom utakmice 37. runde najvatrenije pristalice Partizana podigle su transparent kojim se nedvosmisleno govori da su protiv dolaska u klub fudbalera koji je svojevremeno govorio kako mrzi tim iz Humske. "Grobari" su u stihu "odgovorili" na tu izjavu Ognjena Vranješa i poslali poruku upravi kluba. "Svi koji Partizan mrze iz dna duše mogu samo k***c da nam p*še", pisalo je na transparentima koji su pojavili na jugu stadiona. Pogledajte detalje sa meča.

Vranješ je u ranijoj fazi karijere isticao da je navijač Crvene zvezde, a kao igrač Šerifa iz Tiraspolja je na Maksimiru slavio dobar rezultat protiv Dinama u majici sa crveno-belim motivima. Takođe, Vranješ je u decembru 2016. godine potvrdio za MONDO da pregovara sa Crvenom zvezdom oko povratka u Beograd, što se na kraju nije dogodilo i pored kontakata sa Zvezdanom Terzićem.

Inače, Vranješ je u karijeri promenio veliki broj timova i eventualni sukob sa navijačima Partizana ne bi bio prvi skandal koji mu je obeležio igračke dane. Počeo je svojevremeno u Borcu iz rodne Banjaluke, igrao za Crvenu zvezdu, karijeru gradio u Anderlehtu, grčkim i turskim klubovima... Bio je i reprezentativac, gde su ga takođe pratili incidenti - sporna tetovaža i njeno prepravljanje kako bi mogao da nastupa za nacionalni tim.