Bravo!

HIT SNIMAK SRPSKOG KLUBA - TRAKTOROM U SUPERLIGU: Kapitena nazvala elita, ekipa odmah sela na prikolicu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Fantastična fora fudbalskog kluba IMT sa Novog Beograda, pred debitantsku sezonu u eliti.

Izvor: Instagram/fk.imt/printscreen

U narednoj sezoni srpske Superlige po prvi put će u elitnom rangu takmičenja zaigrati fudbalski klub IMT sa Novog Beograda, aktuelni osvajač Prve lige Srbije. Momci koji su bili najbolji u drugoj ligi ove sezone među najbolje srpske klubove stižu na neobičan način - u skladu sa imenom koje nose, traktorom su "doputovali" u elitu.

Hit snimak koji su napravili na svom stadionu pored hale "Ranko Žeravica" izazvao je brojne pozitivne reakcije na društvenim mrežama. Ekipa predvođena trenerom Nebojšom Jandrićem opušteno sedi u kafiću sve dok kapitenu Stefanu Stefanoviću ne zazvoni mobilni telefon. Nakon što se defanzivni vezni javi, svima postaje jasno da je vreme za polazak!

Na komandu kapitena igrači ustaju od stola i kreću ka stadionu, u međuvremenu oblače dresove i "ukrcavaju" se na traktorsku prikolicu, a ljuta mašina koja ih je dovela do elitnog ranga srpskog fudbala simbolično cepa baner na ogradi njihovog stadiona. IMT je stigao, traktorom! Pogledajte kako je to izgledalo:

Traktoristi sa Novog Beograda, momci koji dres na kojem je ime nekadašnjeg jugoslovenskog industrijskog giganta, osvojili su prvo mesto u Prvoj ligi Srbije. Nakon što su prethodne sezone stigli do baraža i nisu uspeli da savladaju Novi Pazar u doigravanju, ove sezone ništa nisu prepustili slučaju. Na kraju su prvenstvo završili sa čak sedam bodova više od Železničara iz Pančeva, koji je bio drugoplasirani i takođe će igrati u elitnom rangu.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt