Strašno!

SERHIO RAMOS OPLJAČKAN DOK JE IGRAO UTAKMICU! Provalnici krali, a deca bila u kući

Autor Dušan Ninković

Slavni španski fudbaler gostovao je u Ligi šampiona dok su mu provalnici nosili stvari iz kuće.

Izvor: Profimedia

Iskusni španski fudbaler Serhio Ramos (37) bio je žrtva pljačke tokom prethodne nedelje, dok je sa ekipom Sevilje u okviru Lige šampiona gostovao francuskom predstavniku Lansu. Provalnici su uspeli da izbegnu alarme koji su postavljeni na kući u kojoj Serhio Ramos živi sa svojom izabranicom Pilar Rubio i njihovo četvoro dece.

Sva deca poznatog španskog para bila su u kući kada se provala dogodila. Njih su čuvale dve dadilje dok su roditelji bili na poslu - tata Serhio na gostovanju, a mama Pilar na televiziji gde već godinama radi. Deca nisu povređena, a napravljena materijalna šteta odgleda se samo u stvarima koje su razbojnici odneli iz kuće - njihov plen bili su satovi, nakit, skupocena odeća i gotovina!

Policija je pokrenula istragu povodom ove pljačke, a u narednim danima biće više detalja o tome šta je sve ukradeno slavnom fudbaleru, kao i kolika je šteta napravljena. Za počiniocima se traga, a javnost u Španiji veruje da će slučaj uskoro biti rešen.

Inače, Serhio Ramos je tek nedavno započeo novi život u Španiji, nakon što se vratio u Sevilju, za koju je igrao na početku karijere. Svojevremeno je iz Andaluzije otišao u Madrid, gde je potpisao za Real i postao jedna od najvećih legendi tog kluba - dugogodišnji kapiten i osvajač najvećih trofeja u fudbalskom svetu. Usledila je ne tako slavna avantura u dresu PSŽ-a, a zatim povratak na stadion gde je sve počelo... Ovako izgleda Serhiova izabranica Pilar Rubio:

BONUS VIDEO: