Za pohvalu!

ZVEZDINA DIREKTORKA U UPRAVNOM ODBORU ECA! Aleksandra dobila veoma važnu fudbalsku funkciju!

Autor Dušan Ninković

Finansijska direktorka Crvene zvezde Aleksandra Milošević dobija mesto u Upravnom odboru ECA.

Izvor: FK Crvena zvezda/printscreen

Asocijacija evropskih klubova (ECA) prepoznala je rad Crvene zvezde i njene finansijske direktorke Aleksandre Milošević! Aktuelni šampion Srbije može da se pohvali kako Aleksandra preuzima funkciju u Upravnom odboru ECA, nakon što je zaključeno da je za dobar rad te organizacije potreban veći broj žena uspešnih u svetu sporta!

Kao deo nove upravljačke strukture mesto su dobile Aleksandra, ali i Valentine de Laurentis iz Napolija, Vlatka Peras iz Dinamo Zagreba i Azra Numanović iz Sarajeva. U Crvenoj zvezdi smatraju da je i klubu učinjena velika čast Aleksandrinim izborom u bord veoma važne fudbalske organizacije.

"Aleksandra se finansijama bavi duže od deset godina, a iskustvo u finansijskom sektoru sticala je u bankarstvu, poslovnom i finansijskom savetovanju. Diplomirala je Međunarodne finansije na Ekonomskom Fakulteta Univerziteta u Beogradu 2009. godine. Po završenim studijama makroekonomije, počela je da radi kao korporativni bankar najviše vremena provevši u ALFA Banci, nakon čega nastavlja karijeru kao savetnik za poslovno restrukturiranje, upravljanje poslovnim procesima, kontroling i projektno upravljanje. Baveći se konsultantskim poslovima, od bankarstva i finansija preorjentisala se na realnu ekonomiju, pretežno IT industriju, sektor nekretnina i energetike.Pre nego što se pridružila crveno-belima, radila je u energetskoj kompaniji Coral SA, najpre kao eksterni savetnik, a potom i finansijski kontrolor za region", navodi se na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

Asocijacija evropskih klubova (ECA) je nezavisno telo priznato od strane UEFA i FIFA. Od osnivanja 2008. godine, bavi se očuvanjem, jačanjem i širenjem interesa evropskih klubova kao ključnih faktora u svim međunarodnim fudbalskim poslovima kao i donošenju odluka na najvećem nivou.

BONUS VIDEO: