Fudbal

UŽAS NA DERBIJU - NAVIJAČI TEŠKO POVREDILI FUDBALERA! Jovanović odveo ekipu, HITNA POMOĆ na terenu!

Autor Marina Periškić

Najveći derbi grčkog fudbala između Olimpijakosa i Panatinaikosa prekinut je 53. minutu nakon što su fudbaleri gostujuće ekipe demonstrativno napustili teren.

Izvor: Ts / Panoramic / Profimedia

Utakmica grčkog derbija i osmog kola Superlige Grčke između Olimpijakosa i Panatinaikosa prekinuta je zbog povrede gostujućeg igračaHuankara koji je pogođen petardom na stadionu "Karaiskakisu". Cela ekipa koju predvodi Ivan Jovanović povukla se sa terena, nakon čega je sudija poslao fudbalere oba tima u svlačionicu.

Huankar se zagrevao zajedno sa saigračima pored aut-linije kada je ispred njega eksplodirala petarda koju su bacili navijači i povredila ga. Španskom fudbaleru odmah je ukazana pomoć, ali je napustio teren u vozilu hitne pomoći. Njegovi saigrači iz Panatinaikosa odmah su odreagovali napuštanjem terena za igru u 53. minuti.

Derbi je završen pri rezultatu 1:1, gostujući fudbaleri poveli su golom Jorgosa Vajanidisa u 28. minutu, da bi domaći Olimpijakos izjednačio na startu drugog poluvremena golom Medi Kamara u 48. minutu. Dva Srbina su u ekipi Panatinaikosa bili svedoci ovog događa - Filip Mladenović i Filip Đuričić.

BONUS VIDEO: