Fudbal

BARSELONA ISPLAZILA JEZIK REAL MADRIDU! Zbog ovog detalja na "El Klasiku" dobiće MILIONE!

Autor Nikola Lalović

Sponzor Barselone "Spotifaj" tražio je poseban dres od Katalonaca za meč sa Real Madridom.

Izvor: Jose Breton/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Barselona je na 225. "El Klasiko" izašla sa posebnim dresovima. Mogao je na grudima igrača kluba iz Katalonije da se vidi ogroman jezik koji se plazi ispod crvenih usana i belih zuba. A ako vam je to izgledalo poznato, u pravu ste! 

U pitanju je logo jednog od najpoznatijih rokenrol bendova u istoriji "Roling Stonsa". Inače je sponzor Barselone "Spotifaj" a ova kompanija koja se bavi distribucijom muzičkog sadržaja je rešila da za meč sa Real Madridom od Barselone traži da na dresove umesto njihovog logoa stavi logo poznatog benda. Neće ovo biti jedini meč na kome će se čuveni amblem naći na dresu Barselone, već će i fudbalerke nositi isti dres 19. novembra u duelu sa damama Real Madrida.

Razlog zbog koga će se ovaj logo naći na grudima igrača Barselone je što Mik Džeger, Kit Ričards i Roni Vud objavjuju svoj novi album "Hekni Dajmonds" 20. oktobra i na njemu će biti prve pesme ovog benda objavljene još od 2005. godine. Već su se na dresovima Barselone do sada našli logoi katalonske pop senzacije Rosalije i repera Drejka.

BONUS VIDEO: