Čemu ovo?

DŽABE MILIONI - NEVIĐENA FUDBALSKA BRUKA U SAUDIJSKOJ ARABIJI: Fudbaleri ZATEČENI, zar se ovako ponaša sa legendom!?

Autor Nikola Lalović

Fudbaleri Real Madrida i Atletika ostali su u čudu kada saudijski navijali nisu želeli da ispoštuju minut ćutanja za Franca Bekenbauera.

Izvor: Twitter/screenshot/DSports

Bruka i sramota u Saudijskoj Arabiji! Upravo tamo se igra finale Superkupa Španije, a na samom početku utakmice su se domaći navijači obrukali. Napunili su tribine kako bi gledali najveće fudbalske zvezde, a onda propustili da ućute na minut.

Kako je pre nekoliko dana preminuo jedan od najvećih fudbalera svih vremena Franc Bekenbauer odlučeno je da mu se posveti minut ćutanja, a kada je zvanični spiker na ovom meču to objavio navijači jednostavno nisu želeli da prestanu sa zvižducima i navijanjem! 

Legendarni Nemac koji je bio fantastičan i kao igrač i kao selektor Zapadne Nemačke preminuo je 7. januara u 78. godini, a čuvenog "Kajzera" su sa poštovanjem ispratili mnogi legendarni bivši i sadašnji fudbaleri, Ne i Saudijci, poslušajte kako je to izgledalo: 

Videlo se i na izrazima lica fudbalera da su šokirani ponašanjem publike. Nije ni čudo što već sada mnoge najveće fudbalske zvezde ne žele da nastave sa igranjem u Superligi Saudijske Arabije i što su spremni da se vrate u Evropu. 

(MONDO, N.L.)