ZVANIČNO

POSLE RASPRODAJE - STIGLO POJAČANJE! Partizan doveo "prvu lastu" za proleće, štoper iz Kragujevca!

Autor Milutin Vujičić

Partizan je promovisao prvo pojačanje za prolećni deo sezone.

Izvor: YouTube/FK Partizan Beograd/Screenshot

Nakon odlazaka Mihajla Ilića, Kristijana Belića i najverovatnije Mateusa Saldanje, Partizan je doveo prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku. U pitanju je Nikola Miličić koji stiže u Humsku iz kragujevačkog Radničkog, a ugovor sa crno-belima potpisao je na četiri godine. Očekuje se da u nastavku sezone bude baš zamena za Ilića, pošto je takođe štoper i istovremeno "bonus", što je važno za crno-bele koji kubure sa mladim igračima.

"Za mene je Partizan najveći klub na svetu. Mislim da je prelazak u Partizan moj najveći dosadašnji uspeh u karijeri i zaista sam presrećan zbog toga!", kazao je Miličić za zvanični sajt crno-belih i istakao je da je pratio većinu utakmica Partizana tokom sezone i da je naravno najviše pažnje posvetio tandemu štopera Ilić - Marković.

"Odradili su odličan posao i da su pred njima blistave karijere. Iliću želim puno sreće u Bolonji i naravno - da ga povrede zaobiđu, što želim svakom igraču", naglasio je Miličić i dodao da poznaje nekoliko igrača Partizana već iz mlade reprezentacije dok takođe sanja o derbiju: "Znam Janka Jevremovića, Mateju Stjepanovića, Baždara i Mihajla Petkovića. Sjajni momci i siguran sam da će mi pomoći da se brzo uklopim.“

Mililić (19) je iz Kraljeva i ove sezone je odigrao samo pet utakmica za Radnički iz Kragujevca, dok je prethodne bio standardan i nastupio je na 32 susreta.

Podsetimo, Partizan bi trebalo da dobije i pojačanje iz Šahtjora, odakle je stigla preporuka za Denila Kastilja.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)