Nemoguće!

AKO JE OVO REGULARNO, FUDBAL JE U VELIKOM PROBLEMU! Realova preVARa protiv NAJGOREG tima u ligi!

Autor Dušan Ninković

Slavni španski klub imao mnogo sreće, ali i još nečeg jer je u 99. minutu preokrenuo meč. Pre toga su psotigli neregularan gol.

Izvor: Twitter/@FootballReprt/Printscreen

Fudbaleri Real Madrida savladali su Almeriju, najslabiji tim španskog prvenstva, nakon neverovatnog preokreta (3:2) koji će u narednim danima izazvati mnogo komentara širom Evrope i sveta. Gosti su do poluvremena imali dva gola prednosti iako ove sezone nikoga nisu uspeli da pobede u Primeri, a nakon što je Džud Belingem smanjio sa bele tačke počela je nezapamćena drama - u kojoj se ističe neregularan gol Vinisijusa Žuniora!

Prvo je poništen pogodak Almerije za 3:1 i to posle intervencije iz VAR sobe, zbog duela koji je bio na dva metra udaljenosti od glavnog arbitra. Kasnije je VAR soba reagovala i zbog pogotka mladog Brazilca - priznali su da je sve regularno iako snimak ne govori baš tako. Vinisijus Žunior je u 67. minutu meča sproveo u mrežu Čuamenijev centaršut sa desne strane, ali je opšti utisak da je to uradio rukom, odnosno delom tela koji je predaleko od ramena. Pogledajte snimak pa procenite:

Gol Real Madrida za izjednačenje je priznat, a to je bio veliki vetar u leđa igračima Karla Anćelotija. Imali su sasvim dovoljno vremena da pritisnu Almeriju i naprave potpunio preokret, čak i nakon što je poništen Belingemov pogodak za 3:2. Na kraju je desni bek Karvahal morao da bude strelac za pobedu i čuvanje prednosti na vrhu tabele, na potpuno drugom kraju od Almeriju koju mnogi već sada smatraju za drugoligaša u narednoj sezoni.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: