OPET!

POTPUNO RASULO U BAJERNU! Tuhel zaratio sa "pola tima", ni najbolji igrači ga više NE SLUŠAJU!

Autor Milutin Vujičić

Tomas Tuhel u nemogućoj situaciji da popravi atmosferu u Bajernu gde mu pola tima ne veruje.

Izvor: Profimedia/Jöran Steinsiek / imago sportfotodienst

Bajern ima ubedljivo najbolji tim u Nemačkoj, ali to ne pokazuje pošto su ovog vikenda izgubili od Verdera na "Alijanc areni" (0:1) i tako sada zaostaju čak sedam bodova za liderom Leverkuzenom, s tim da imaju meč manje od tima Ćabija Alonsa. Ipak, u ovom trenutku imaju malo razloga za optimizam jer partije Bajerna, kao i odnos Tuhela sa igračima, ne govore da je moguće da dođe do velikog preokreta do kraja sezone.

Znamo od ranije da je Tuhel imao dosta problema sa Džošuom Kimihom i Leonom Goreckom dok je sada navodno definitivno "puklo" i sa Lirojem Saneom. Jedan od najboljih igrača Bajerna ove sezone pobesneo je na Tuhela protiv Bremena, kada se čitav meč ljutio i odmahivao rukom ka klupi, posebno nakon što mu je promenjena pozicija.

U potrazi za izjednačujućim golom, Tuhel je poslao Sanea sa krila u sredinu, što se fudbaleru nikako nije dopalo, tako da je na kraju čak i Tomas Miler morao da ga smiruje: "Liroj se posebno negativno istakao u sramoti Bajerna. Kada je Tuhel napravio tri izmene, Sane je trebalo da promeni poziciju. Kada mu je to saopšteno, kamera ga je uhvatila kako negoduje i maše rukama u pravcu Tuhela", piše nemački tabloid "Bild".


Po jednoj od zvezdi Bajerna "udario" je i bivši fudbaler Mihael Balak koji je rekao da je to neprikladno ponašanje zbog kog mora da poradi na sebi, dok je s druge strane druga legenda kluba Lotar Mateus naglasio da Tuhel greši: "Odluka da Gorecka ponovo ne bude starter nije bila dobra za atmosferu u ekipi. Igrači to ne mogu shvate. Mora da shvati Tuhel, cenjen je u timu".

Videćemo šta će se dešavati sa Bajernom u budućnosti pošto bi bila šteta da godinu u kojoj Hari Kejn igra maestralno (26 golova na 24 utakmice) ne iskoristi. Možda se sprema potez kao sa Nagelsmanom prošlog proleća?

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)