SJAJAN GOL!

SRBIN OPET DAO GOL ZA BAJERN! Pavlović "čupa" giganta, kako ćemo ga sad oteti Nemcima!? (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako je Aleksandar Pavlović dao novi gol za Bajern.

Izvor: Twitter/@MunichFanpage/Screenshot

Mladi fudbaler Aleksandar Pavlović (19) ponovo je postigao gol za Bajern, što mu je drugi ove sezone! Pavlović je pogodio na isteku prvog poluvremena protiv Borusije Menhegladbah, za izjednačenje rezultata na 1:1, nakon što je vrhunski ispratio akciju Tomasa Milera. Utrčao je pravovremeno u kazneni prostor nakon razmenjenog duplog pasa, a onda odlično šutirao!

Nikakvu šansu nije imao Nikolas i gol koji je Pavlović postigao je od izuzetne važnosti za Bajern, pošto nikako ne bi bilo dobro po ekipu Tomasa Tuhela da je još jedno poluverme završila u zaostatku. Pogledajte gol Pavlovića:


Pavlović inače igra na mestu zadnjeg veznog, ali je izuzetan tehničar tako da je i u prošlom kolu bio strelac protiv Augzburga, dok je prethodno asistirao u pobedama protiv Dortmunda i Štutgarta. Inače, Bajern je dobio sve utakmice u Bundesligi u kojima je igrao Pavlović, a videćemo da li će se ova tradicija nastaviti i protiv Menhengladbaha, pošto minhenski klub sebi ne sme da dozvoli više ijedan kiks ove sezone jer juri Bajer.

Podsetimo, Pavlović i dalje nije izabrao za koju će reprezentaciju igrati u budućnosti, pošto ga žele i Nemačka i Srbija, a posle ovih golova biće mu sve teže da odoli pozovima iz FS Nemačke.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)