Fudbal

BIVŠI IGRAČ REALA URADIO DNK TEST I OSTAO U ŠOKU: 16 godina ga žena lagala, deca nisu njegova!

Autor Milutin Vujičić

Nekadašnjem osvajaču Lige šampiona Žeremiju srce je slomljeno posle otkrića da deca koju ima sa suprugom Lauri uopšte nisu njegova.

Izvor: Instagram/geremi_8/Screenshot

Bivši kamerunski fudbaler Žeremi (45) razvodi se od supruge Lauri Lotso nakon što je shvatio da deca koja imaju nisu njegova. Žeremi je sa Lauri dobio blizance 2008. godine i zbog dece su se venčali četiri godine kasnije, međutim sve vreme je nešto "kopkalo" slavnog fudbalera.

Odlučio je da uradi DNK test i shvatio je da ga je supruga lagala, pa je odmah posle toga podneo zahtev za razvod. Sada je postalo poznato da otac blizanaca (dečak i devojčica) koje su dobili 2008. godine Laurin bivši suprug i sve do sada ih je Žeremi odgajao, verujući joj. Prema rečima njegovog advokata, DNK test je sasvim dovoljan razlog da se par razvede, a za sada nije poznato da li će Žeremi dodatno tužiti suprugu jer ga je lagala 16 godina.

"Deca nisu rođena iz branka Žeremija i Lauri. Otkriće da su deca iz odnosa sa njenim bivšim partnerom, poremetila su njihove odnose. To ga je slomilo i šokiralo", piše britanski tabloid "The Sun" o ovom šokantnom saznanju koje je za vrlo kratko vreme stiglo do Engleske iz Kameruna.


Žeremi je inače bivši fudbaler Real Madrida i Čelsija, a tokom karijere igrao je za manje poznate klubove u Kamerunu i Paragvaju pre nego što će obući dres turskog Genčlerbirligija. Iz njega je stigao u Real Madrid i osvojio je dve Lige šampiona, da bi potom bio u Midlsbrou, Čelsiju, Njukaslu, Ankaragučuu i AEL-u. U dresu nacionalnog tima je bio standardan deceniju i po i ukupno je odigrao 118 utakmica i postigao je 13 golova.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)