Fudbal

GDE JE ZVEZDIN FUDBALER OD 9 MILIONA? "Čekamo dozvolu lekara da konačno zaigra"

Autor Milutin Vujičić

Kosta Nedeljković i dalje nije dobio "zeleno svetlo" od lekara i neće biti u timu Crvene zvezde za meč protiv Javora.

Izvor: Mladjan Ivanovic/© MN press, all rights reserved

Crvena zvezda u subotu od 16 časova u Ivanjici igra protiv Javora i u tom susretu želi da nastavi dobru seriju ovog proleća. Zvezda je od dolaska Milojevića dobila sve utakmice sem "večitog" derbija i preuzela je prvo mesto na tabeli Superlige, ali dobro znamo da je Ivanjica uvek teška favoritima, posebno ako je teren loš.

"Uvek je lepo vratiti se u Ivanjicu, tamo sam počeo trenersku karijeru i posvetio se tom poslu. Drago mi je da vidim iste ljude, naročito one koji vode klub, kao što je gospodin Dragomir Lazović, koji je sportski radnik, voli klub i lokalpatriota je. Lepo je vratiti se u Ivanjicu", rekao je Vladan Milojević i dodao da je zadovoljan što su se svi igrači sa reprezentativne pauze vratili zdravi, kao što ga raduje i podatak da su imali i minutažu u svojim državnim timovima.

Ono što je i dalje nepoznanica je status povređenog Koste Nedeljkovića koji i dalje nije na raspolaganju: "Kosta je u procesu rehabilitacije. Videćemo, čekamo dozvolu od lekarskog tima", naglasio je MIlojević o novom igraču Aston vile.

Zvezda je tokom pauze odigrala ozbiljnu proveru protiv Zenita, i savladala ga je 1:0 golom Šljivića, ali bez obzira na taj rezultat ne želi da se ponese gordo u Ivanjici: "Uvek smo oprezni. Gajim veliki respekt prema Javoru kao klubu i Ivanjici kao gradu. Javor je ekipa protiv koje je uvek teško igrati. Znamo da po tradiciji Crvena zvezda ima poteškoća u Ivanjici. Javor vodi iskusan i dobar trener, možda i jedan od najboljih u našoj ligi, gospodin Radovan Ćurčić koji ima veliko iskustvo. Taktičar je, očekujem jako tešku utakmicu", zaključio je Milojević.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)