Fudbal

PAVLOVIĆ NE IGRA NA EVROPSKOM PRVENSTVU! Šok u poslednji čas, da li je ovo šansa za Srbiju?

Autor Nemanja Stanojčić

Aleksandar Pavlović i definitivno neće igrati za Nemačku na Evropskom prvenstvu.

Izvor: Frank Hoermann / SVEN SIMON / imago sportfotodienst / Profimedia

Aleksandar Pavlović (20) i definitivno neće igrati za reprezentaciju Nemačke na predstojećem Evropskom prvenstvu. Otpao je sa spiska zbog bolesti, tačnije zbog upale krajnika (tonsilitisa). Julijan Nagelsman već je odlučio da napravi promenu i umesto njega pozvan je Emre Džan.

Informaciju je potvrdio nemački novinar Florijan Pletenberg koji je prvobitno najavio mogućnost da Aleksandar propusti prvi meč u grupi protiv Škotske, pa da se naknadno priključi nacionalnom timu. Međutim, ni selektor ni stručni štab očigledno nisu hteli da rizikuju sa tim, posebno zbog perioda oporavka i svega i želeli su da u timu ipak budu igrači koji su zdravi i spremni.

Mogla bi ovo da bude nova šansa za Srbiju i selektora Dragana Stojkovića da probaju da mu promene mišljenje u narednom periodu. On je odigrao 20 minuta na prijateljskoj utakmici protiv Ukrajine (0:0), ali to ne bi uticalo na promenu reprezentacije, jer on još uvek nije napunio 21 godinu. Deluje kao (ne)moguća misija, ali je svakako nova šansa za FSS da ga privoli da dođe u redove "orlova".

(MONDO - N. S.)

BONUS VIDEO: