MIHINI SINOVI NAVIJAJU ZA SRBIJU U NEMAČKOJ! Naslednici legendarnog fudbalera sa stricem stigli na EURO 2024!

Naslednici legendarnog siniše Mihajlovića, sinovi Dušan i Nikola, podržaće Srbiju.

Instagram/nikomiha_/printscreen

Fudbalska reprezentacija Srbije počinje takmičenje na Evropskom prvenstvu utakmciom protiv Engleske u nedelju (21:00), a na toj utakmici za "orlove" navijaće i sinovi Siniše Mihajlovića. Dušan i Nikola doputovali su u Nemačku u društvu strica Dražena, Sinišinog rođenog brata, a njih trojica će biti podrška reprezentaciji na prvom Evropskom prvenstvu nakon 24 godine - još od kada je čuveni Miha bio jedan od reprezentativaca naše zemlje.

Zajedničku fotografiju iz Nemačke objavio je Nikola Mihajlović, a na njoj se vide njegovi brat i stric, kako za istim stolom čekaju početak meča protiv Engleza. Podsećamo, Srbija će turnir otvoriti u Gelzenkirhenu protiv jedne od najboljih evropskih selekcija, a dobar rezultat bio bi vetar u leđa čitavoj selekciji i selektoru Draganu Stojkoviću, nekadašnjem Mihajlovićevom saigraču.

Nakon ove utakmice Srbiju čekaju i mečevi protiv Slovenije i Danske, a na tim utakmicama će se određivati sudbina reprezentacije na ovom turniru. Plasman u nokaut fazu turnira obezbediće po dve najbolje selekcije iz svake grupe, ali i četiri najbolje trećeplasirane ekipe, pa je jasno da naš tim ima dobre šanse da stigne među najboljih 16 na kontinentu.

Tamo je poslednji put bio baš pre 24 godine! Selekcija u kojoj su igrali sadašnji selektor Dragan Stojković i Siniša Mihajlović učestvovala je na EURO 2000 kada je samo 16 timova bilo u takmičenju, a tadašnja SR Jugoslavija prošla je grupnu fazu i zatim na prvom koraku ubedljivim porazom (6:1) eliminisana od Holandije, jednog od domaćina turnira.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Veseli se srpski rode  MONDO/Milutin Vujičić