Partizan menja Saldanju bivšim napadačem Zvezde: Nikad nije dobio šansu na Marakani, dobiće je kod Stanojevića

Lazar Romanić će biti novi napadač Partizana!

MN Press

Partizan je naciljao zamenu za Mateuša Saldanju! Brazilac je blizu odlaska iz kluba, a kako je igrao neke prethodne utakmice deluje i da je za crno-bele bolje da što pre ode. Dok se čeka transfer i novac koji bi napunio kasu, sada je očigledno ko je zamena za Saldanju. 

Aleksandar Stanojević je pikirao napadača Železničara iz Pančeva Lazara Romanića, inače igrača koji je ponikao u omladinskoj školi Crvene zvezde, prenosi "Mocart Sport". Ovaj 26-godišnjak iz Kragujevca igra na pozicijama napadača i krila, a kako u Crvenoj zvezdi nije dobio šansu oprobao se na pozajmicama u OFK Beogradu i Borcu. Otišao je 2018. godine u Grčku gde je pet godina igrao za Lamiju, a od 2023. je u Pančevu.

Imao je nastupe za U18 i U19 selekcije Srbije, a tu ga je primetio i pozvao nekadašnji fudbaler i trener Partizana Ivan Tomić. Iz kluba iz Pančeva je potvrđeno pisanje srpskih portala da je zaintersovan Partizan za jednog od najboljih igrača ovog tima, a ostaje da vidimo da li će se transfer ozvaničiti narednih dana. 

(MONDO, Mocart sport, Informer, N.L.)

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Aleksandar Stanojević  MONDO