Neviđena blamaža Dinamo Zagreba u Ligi šampiona: Bajern im dao devet golova, ovo se ne pamti!

Kakva blamaža Dinamo Zagreba u Ligi šampiona!

EPA-EFE/ANNA SZILAGYI

Au kakav brodolom Dinama! Otišli su "modri" na "Alijanc Arenu", a onda su doživeli neviđenu blamažu! Već posle 16 minuta im je dao gol Serž Gnabri, ali je taj pogodak poništen. Ipak, to im nije pomoglo pošto su na kraju izgubili 9:2 (3:0)! 

Samo tri minuta nakon poništenog gola Gnabrija pogodak je dao Hari Kejn sa penala, samo jedan od nekoliko na ovom meču. Gereiro je poovisio na 2:0 u 33. minutu na asistenciju Musijale, a onda je doskorašni fudbaler Kristal Palasa Majkl Olise dao gol na dodavanje Džošue Kimiha. Tako se otišlo na poluvreme, a onda je delovalo da je Dinamo spreman da se vrati u meč! 

Prvo je Bruno Petković pogodio za 3:1, a Ogivara je dao pogodak za 3:2. Hari Kejn je zatim dao drugi gol na meču na dodavanje Gnabrija, a onda je Kejnu poništen još jedan gol. Majkl Olise je dao drugi gol u 61. minutu za 5:2, a Kejn je sa penala pogodio još jednom u 73. minutu. Novi penal je suđen u 78. kada je Kejn dao četvrti gol na meču, a Dinamo su dokrajčili Liroj Sane u 85. minutu i Leon Gorecka u poslednjem napadu koji je dao pogodak za konačnih 9:2. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Delije Koreografija Crvena Zvezda Lajpcig Liga Šampiona   MONDO/Stefan Stojanović