Šok transfer Milana u poslednji čas: Zlatan doveo svog Bosanca, ali Zvezda ne mora da brine!

Zlatan Ibrahimović i sportski sektor Milana reagovali su posle povrede Ismaela Benasera i sada su na pragu potpisivanja ugovora sa Miralemom Pjanićem.

MN Press

Kako stvari stoje nakon što su mu propali transferi u Leganjes i Konjaspor Miralem Pjanić bi mogao da se vrati u najvećem stilu! Iskusni 34-godišnji vezista iz Bosne i Hercegovine je slobodan igrač nakon prekida saradnje sa Al Šaržahom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, a navodno je na korak od potpisivanja ugovora sa Milanom

Ipak, čak i ako se desi da Miralem Pjanić pojača ekipu Milana neće moći da igra protiv Crvene zvezde 11. decembra u Italiji zato što je 3. septembra zatvoren prozor za registraciju igrača za grupnu fazu Lige šampiona. "Kalčomerkato" navodi da je Pjanić rešenje za najnoviji problem Milana pošto se desila neplanirana povreda u poslednji čas. Iskusan, slobodan, sa dugim stažom na najvišem nivou dok je igrao za Lion, Juventus i Barselonu, on je prvi pik Zlatana Ibrahimovića.

"Milan bi se mogao fokusirati na transfer Miralema Pjanića kako bi ublažio nedostatak na sredini terena nakon povrede Ismaela Benasera. U Milanu nemaju drugih opcija nego da se okrenuslobodnim igračima, a Pjanić je tu prvi pik", navodi italijanska štampa.

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine bi se tako vratio u Evropu i to na mnogo viši nivo nego što se očekivalo. Biće zamena na istoj poziciji za Radeta Krunića koji je prošle sezone otišao iz Milana, a sada je u Crvenoj zvezdi. Da je ostao sada bi mu se opet otvorilo mesto u timu, ali ipak će se ove sezone na "San Siru" pojaviti kao rival svog bivšeg kluba. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Dušan Tadić, Zlatan Ibrahimović  Instagram/afcajax