Uznemirujuće: zvezdi Real Madrida stradalo koleno! Urlao i plakao, za njega je sezona završena

Užasna povreda kolena Danija Karvahala koji će na dugu pauzu.

ESPN/Screenshot

Real Madrid je uspeo prethodne večeri da pobedi Viljareal 2:0 na svom "Santjago Bernabeuu", međutim meč neće ostati po dobrom u pamćenju domaćim navijačima. U nadoknadi vremena, kada je susret već bio rešen, Dani Karvahal je doživeo jezivu povredu kolena koja će ga gotovo sigurno udaljiti iz tima do kraja sezone.

U jednom bezazlenom duelu za loptu kraj aut-linije, Karvahal je šutnuo loptu tako da je njegova noga "podletela" ispod igrača Viljareala Jeremija Pina i odmah se videlo da nešto nije u redu. Urlik koji je Karvahal ispustio čuo se i van stadiona, plakao je i zapomagao čekajući pomoć lekarskog tima. Svima je bilo jasno da je u pitanju povreda kolena, a nažalost testovi koje je uradio odmah u bolnici potvrdili su crne prognoze - otišli su prednji ukršteni ligamenti.

Pogledajte snimak povrede fudbalera Real Madrida, uz upozorenje da se radi o uznemirujućem sadržaju koji nije primeren za sva starosna doba:


Do tog trenutka, Karvahal je bio i jedan od najboljih igrača Real Madrida na utakmici, a pobedu su "potpisali" Valverde u 14. i potom Vinisijus u 73. minutu. Bili su to neodbranjivi šutevi sa distance koji će nažalost ostati u senci zbog povrede koja bi skroz mogla da "okrene" sezonu "kraljevskom klubu".

Gubitak startnog desnog beka, jednog od pet najvećih kandidata za "Zlatnu loptu", mogao bi da bude nepremostiv problem za trenera Karla Ančelotija koji će sada opet morati da se dovija i "izmišlja" rešenja usput.

Posle ponoći, Karvahal se oglasio i na Instagramu potvrdivši loše vesti, ali sa blagim osmehom na licu, da pokaže svojim navijačima da su uprkos svemu u dobrim rukama.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Kilijan Mbape poruka na srpskom  Instagram/Real Madrid