Vlahović usred meča otišao do klupe i zgrabio crno-beli dres: Prvo svima zapušio usta, pa poslao poruku!

Dušan Vlahović je hteo da zna kome je ovaj gol posvećen.

X/@tekkersfoot/Printscreen

Otključao se Dušan Vlahović! Nakon što je vrlo slabo počeo sezonu i propustio nekoliko reprezentativnih okupljanja sada opet postiže golove. Sada je u meču sa Kaljarijem sviran penal za "staru damu" u 15. minutu i Vlahović je preuzeo odgovornost i kao po običaju bio precizan. 

Pre toga je Vlahović u pobedi Juventusa nad Lajpcigom u gostima 3:2 dao dva gola, a golgeterski post je prekinuo sa dva gola protiv Đenove, tako da je sada u ozbiljnoj golgeterskoj formi što će Juventusu verovatno otežati pregovore oko novog ugovora koji traju ovih dana. 

Vlahović je sada ipak više mislio na druge nego na sebe pa je tako posle gola odmah otrčao do klupe svog tima. Juventus je na ovom meču nastupio u žutim dresovima, a sa klupe im je dobačen crno-beli dres sa brojem tri. Razlog za to je podrška brazilskom štoperu Bremeru koji je početkom nedelje doživeo tešku povredu. On je pokidao prednje ukrštene lgiamete kolena i neće ga biti kompletne sezone, a Vlahović je sa saigračima želeo da mu pruži podršku. Bremer do sada u karijeri nije imao veće povrede, najviše je odsustvovao mesec dana kada je u maju 2023. godine pokidao mišić, a sada će morati da čeka verovatno do naredne godine da zaigra. Pogledajte ovaj gol i proslavu: 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Dušan Vlahović gol za Juventus  Arena Sport