Slušaj vest

Dušan Vlahović trenutno pregovoara oko novog ugovora u Juventusu, ali to ne ide baš glatko. Klub želi da ga zadrži, ali i da mu osetno smanji platu, a on uskoro ulazi uu poslednju godinu ugovora i plaše se u Torinu da ga ne izgube ispod cene. 

Za sada "Kalčomerkato" navodi da Juventus srpskom napadaču nudi višegodišnji ugovor, ali da je problem plata. Smanjuju se troškovi u Juventusu i maksimalna plata je 8.000.000 evra po sezoni. To je Vlahoviću malo jer on hoće 10.000.000 evra i uz to dodatne bonuse.

Za sada situacija nije dobra i propao je poslednji krug pregovora. Oni će se nastaviti da pregovaraju u decembru kada će Vlahovićev agent opet doputovati u Torino u nameri da dogovori bolje uslove za svog igrača. 

Dušan Vlahović je ponikao u omladinskoj školi Partizana, a odigrao je 21 meč i dao jedan prvenstveni gol za crno-bele, Potom je četiri sezone proveo u Fiorentini, a od 2022. je u Juventusu. Na 108 mečeva za "staru damu" dao je 45 golova. Posle tihog početka sezone krenuo je sada da postiže golove.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Arena Sport Dušan Vlahović gol za Juventus