Slaviša Jokanović se oprostio od svog igrača: "Zaista sam šokiran i tužan"

Srpski trener Slaviša Jokanović se oprostio od prerano preminulog Džordža Boldoka.

Promo/MONDO/Nebojša Petrović

Fudbaler Panatinaikosa Džordž Boldok preminuo je u 32. godini. Njegovo telo pronađeno je u sredu uveče na dnu bazena u kući koju je iznajmljivao dok je živeo u Atini, kako prenose grčki mediji.

Još po saznanju o nesrećnoj tragediji na društvenim mrežama su se oglasili brojni prijatelji fudbalera i saigrači koji su se porukama opraštali od njega. To je učinio i bivši reprezentativac Srbije Filip Đuričić, a sada se oglasio i fudbalski trener i ujedno bivši prvi čovek struke ŠefildaSlaviša Jokanović. "Zaista sam šokiran i tužan zbog smrti Džordža Boldoka. Moje misli su sa njegovom porodicom i svim navijačima Šefilda u ovom veoma teškom trenutku", napisao je Jokanović na svom tviter nalogu.

Boldok je u Panatinaikos stigao ovog leta, a prethodno je veliki trag ostavio u Šefildu u kojem je bio od 2017. do 2024. Upisao je 205 nastupa i šest golova tokom karijere u engleskom klubu. Sa timom iz Atine je imao velike planove ovog leta, pošto su zeleni jedni od favorita za osvajanje grčkog prvenstva, a očekivale su ga i obaveze u Ligi konferencija.

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Sahrana Dejana Milojevića  MONDO