"Neka mi neko objasni to skandiranje, ne razumem": Piksi nije mogao da veruje šta čuje na stadionu u Leskovcu

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi postavio je novinarima pitanje o skandiranju navijača na meču protiv Švajcarske.

TV Arena sport/Screenshot

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi pitao je novinare da mu objasne to što je ceo stadion skandirao "'Ajmo, 'ajde, svi u napad" dok je Srbija vodila 2:0 protiv Švajcarske.

  • "Da mi neko objasni nešto, jer ne razumem najbolje", počeo je Piksi.
  • "Mi vodimo 2:0, tamo negde u 80. i nekom minutu i čujem sa tribina 'Ajmo, ajde, svi u napad'. E, te stvari ne razumem".
  • "Lepše zvuči 3:0...", dobio je odgovor, a na to se nasmejao i duboko udahnuo.

"OK, imao je Jović šansu glavom za 3:0, ali 'Ajmo, ajde', a imaš 2:0, malo je za mene nerazumljivo. Treba ljudi malo da se edukuju, da razumeju neke stvari, da kada vodiš 2:0 budeš organizovan u odbrani, na mestu sa nogama, lako je reći 'Ajmo, ajde, svi u napad'. Malo je simpatično, ali dobro", rekao je Piksi.

On je nakon meča saopštio i lošu vest javnosti, a mnogi su primetili šta se dogodilo kada je Piksiju prišao Granit Džaka, kapiten Švajcarske.

Srbija je pobedila Švajcarsku i osvojila jako bitne bodove i u borbi za treću poziciju protiv Švajcaraca, koji sada imaju nula, dok su "orlovi" na četiri poena. Takođe, napravili su Piksijevi igrači i selektor jako važnu stvar i kada se posmatra šira slika i predstojeći žreb za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2026. godine.