Slušaj vest

Srbija je pobedila 2:0 Švajcarsku u Leskovcu, a Aleksandar Mitrović ponovo je podsetio kakav je majstor i maestralnim golom postavio konačan rezultat u 61. minutu.

"Svaki gol je bitan, ne bih odvajao da li je ovo bitnii od drugih, ali bila je ovo dobra utakmica, pre svega defanzivno za nas. Dali smo dva gola, imali još dve šanse, bili smo kompaktni u odbrani, nismo im dali mnogo šansi i na kraju smo priveli meč kraju kako treba", rekao je Mitrović za TV Arena sport.

"Mislim da smo u prethodnih par utakmica veoma dobro defanzivno igrali, falilo je malo kreativnosti u napadu, danas je bilo jako dobro na obe strane i ovo je primer kako bi trebalo da igramo i ofanzivno i defanzivno", naglasio je Mitrogol.

Naredni meč Srbija će igrati u utorak protiv Španije u gostima.

"Španija, jako teška utakmica protiv prvaka Evrope, imamo par dana da se oporavimo, otputujemo i biće to joše jedan težak meč, defanzivno moramo da budemo perfektni i dačekamo svoju šansu. Pokazali smo i u prvom meču da možemo protiv njih da igramo", dodao je Mitrović posle konačne pobede protiv Švajcarske posle poraza od istog tima na Mundijalima u Kataru i u Rusiji.

Pogledajte odbranu Rajkovića:

Kurir Fantastična odbrana Predraga Rajkovića