Agonija reprezentacije Bosne i Hercegovine: U ovoj grupi Lige nacija nema šta da traži

Reprezentacija Bosne i Hercegovine doživela je i treći poraz u četiri utakmice Lige nacija. U Zenici je posle Nemačke slavila i Mađarska.

EPA, Tibor Illyes/MTI

Reprezentacija Bosne i Hercegovine izgubila je od Mađarske u Zenici 0:2, golovima asa Liverpula Dominika Soboslaja u 38. i 50. minutu - jednim iz igre, drugim iz penala. Na taj način, tim Sergeja Barbareza doživeo je i treći poraz u četiri kola Lige nacija, uz remi protiv Mađarske u gostima (0:0).

Posle viđenog u duelu protiv "na papiru" najmanje zvučnog protivnika u Grupi 3, a pred duele protiv Nemačke u gostima u Holandije kod kuće, bilo bi veliko iznenađenje ako bi Barbarezov tim osvojio još neki bod u društvu ovako jakih reprezentacija.

Od odlaska Sava Miloševića posle poraza od Ukrajine 1:2 u baražu za odlazak na EURO, reprezentacija BiH je pod Barbarezovim vođstvom osvojila bod protiv Mađarske i doživela četiri poraza, ako se uzme u obzir i prijateljski susret uoči Lige nacija.

BiH je u tim mečevima gubila od Italije (0:1), Holandije (2:5), Nemačke prošle nedelje (1:2), kada je delovalo da ekipa počinje da dobro igra. Ta nada raspršena je ovog ponedeljka, u glatkom porazu od Mađarske.

Bonus video: Zagrljaj Džake i Piksija

This browser does not support the video element.

Zagrljaj Džake i Piksija  Kurir