Milka Forcan dolazi u Partizan: Nekadašnja Miškovićeva "desna ruka" prihvatila poziv Rasima Ljajića

Poznata srpska preduzetnica Milka Forcan deo Radne komisije FK Partizan Rasima Ljajića.

Antonio Ahel/ATAImages

Na današnjoj sednici Skupštine FK Partizan biće potvrđen odlazak aktuelnog rukovodstva, a klub će preuzeti Radna komisija na čelu sa Rasimom Ljajićem. Bivši političar uveliko radi na dovođenju renomiranih saradnika koji će mu pomoći da vrate Partizan na pravi put, a deo komisije biće i uspešna privrednica Milka Forcan.

Najpoznatija po tome što je bila dugogodišnja "desna ruka" Miroslava Miškovića u kompaniji Delta M, još od devedesetih godina, a potom je svoje profesionalne aktivnosti usmerila na ekonomski i komunikacijski konsalting i lobiranje. Prema pisanju Telegrafa, Milka Forcan je prihvatila poziv Rasima Ljajića da se priključi Privremenoj komisiji u Humskoj gde će probati da pomogne svojim bogatim iskustvom u finansijskom delu.

Kako se saznaje, radna komisija imaće sedam članova, a osim nje deo će biti i Predrag Mijatović i Danko Lazović. Uz njih se takođe očekuje još nekoliko poznatih imena koja će zvanično biti obelodanjena posle sednice Skupštine u 15.30 u Zemunelu.

Ljajić je prethodnih dana obavio razgovore još i sa Zoranom "Batom" Mirkovićem, Gordanom Petrićem, Dejanom Tomaševićem i Marko Vjetrovićem, dok se spominju funkcije i za još Ljubišu Tumbakovića, Ivana Obradovića, Antonija Rukavinu i Ljubomira Fejsu.

Ostaje još samo da se vidi šta će biti čiji zadatak, a prema prvim informacijama Mijatović bi trebalo da bude zadužen za "skauting" pojačanja iz inostranstva, Tumbaković za "domaća" uz još funkciju potpredsednika, naravno uz saradnju sa sportskim direktorom Ivicom Ilievom. Ostaje dilema da li će Lazović ili Vjetrović preuzeti Vazurino mesto na poziciji generalnog direktora ili će njihove funkcije biti razdvojene.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Podrška za igrače Partizana  MONDO

(Telegraf/MONDO/Milutin Vujičić)