Vlahović pogađao, pucalo u Derbiju Italije: Inter gazio Juve, a onda je klinac sa klupe napravio haos!

Kakav smo meč Juventusa i Intera gledali!

EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Kakav meč, kakvo ludilo u Derbiju Italije! Remizirali su Inter i Juventus 4:4 (3:2), na meču na kome je bukvalno viđeno sve! Gol Dušana Vlahovića, dva penala, nekoliko preokreta i drama do poslednjeg sudijskog zvižduka. Na kraju su timovi podelili bodove, čemu će se najviše obradovati trenutno prvoplasirani tim Serije A Napoli. 

Sve je krenulo od 15. minuta kada je Pjotr Zjelinski postigao prvoi od svoja dva gola iz penala na ovom meču. Nije dugo trajalo to uvodno vođstvo "nerazura" pošto je Dušan Vlahović sjajno ušao u šesnaest metara rivala i izjednačio pet minuta kasnije. Nakon toga je Timoti Vea na asistenciju Flavija Konsensaa pogodio za 2:1. Do poluvremena smo imali još jedan preokret! Henrik Mkitarijan je sjajnim udarcem u naletu sa ivice 16 metara izjednačio, a onda je samo dva minuta kasnije sudija svirao još jedan penal za Inter. Opet je Zjelinski bio precizan i na poluvremenu je bilo 3:2 za domaćina.

Kada je Denzel Damfris u 53. minutu pogodio za 4:2 delovalo je da će šampion Italije ovo lagano privesti kraju, a imao je mnogo šansi Inter i za peti gol. Nije ih iskoristio, a kada je u 61. minutu ušao Kenan Jildiz to je bio potez koji je Tijagu Moti spasio bod. Prvo je postigao fantastičan pogodak u kontri mladi Turčin u 71. minutu, a onda je izveo Mota i Vlahovića i uveo Mbangulu. U 82. minutu opet je Jildiz pogodio i rivali su podelili bodove.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Dušan Vlahović vs Inter  Arena 2 Premium