• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta će biti sa Milanom Gurovićem nakon izlaska iz kućnog zatvora?

Izvor mondo.rs Izvor Alo

Bivši košarkaš priznao je krivicu za nasilje u porodici, osuđen je na deset meseci kućnog zatvora, a evo šta će uraditi kada odsluži tu kaznu.

 Milan Gurović košarkaš u kućnom zatvoru Izvor: MN Press

Domaća štampa prenosi da će se Milan i Tanja Gurović razvesti po okončanju njegovog izdržavanja kazne zbog nasilja u porodici.

Košarkaš će deset meseci biti u kućnom zatvoru u Novom Sadu, u stanu svoje majke, jer je dobio i zabranu prilaska supruzi i maloletnoj kćerki.

Možda će vas zanimati

Milan Gurović je priznao krivicu za napad na njih dve i šest meseci ne sme da komunicira sa njima, niti da im priđe na manje od 300 metara razdaljine.

Po završetku deset meseci kućnog zatvora, koliko je dobio sporazumom o priznanju krivice, Gurović će se razvesti, prenosi "Alo".

Košarkaš je ranije izjavio da se sa suprugom sukobio jer ona nije htela da mu da razvod, i optužio je da mu "pakuje" aferu sa nasiljem.

Pročitajte i ovo

Komentari 19

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Hdb

Tvorza, za bolje i nije...

Gospodin Popara

Za prebijanje zene i cerke u GULAG!!! VUCIBATINA

U ime svih komsija sa N. Bgd

Ovim momcima ljudi, citava mladost prodje jureci za loptom i na treninzima...A onda u 35 kada se karijera zavrsi tek tada shvate koga su ozenili i s kim napravili decu. A do tada one i hoce sto vise dece, da bi imale za sta da se uhvate kada kao odrastao covek upoznas zenu koju volis kao zreo muskarac a ne kao klinac ozenis neku koju ne znas da otkacis ili zato sto si usamljen u inostranstvu. Licno mislim da treba da se zene posto zavrse karijeru, a ne ovako, zakaci se za tebe zena koja je vec u srednjoj skoli rodila dete, pa sta ce drugo nego da trazi da je neko spase....A malo ko zna da bi je mozda ostavio da ti nije bilo zao decaka...I onda tako to ide, ne moze srce da voli nekoga samo zato sto dobro spremi rucak i stavi ves u masinu...Neke zene i ne vole da imaju pomoc u kuci, da im se tu neko vrzma...I onda kada se izrode deca koja se zavole i ne moze tek tako da se ode, covek trpi i bolesnu ljubomoru i sve ostalo i na kraju pukne...Deca uvek majku vide kao zrtvu..A da je nisi spasao verovatno bi negde okretala pljeskavice, ili da joj finansijski pomognes a ne ozenis...citav zivot trcala za tobom...Trebao si da slusas srce da to preseces i da dostojansveno odes, a ne ovako, na kraju si pukao pa te osramoti javno...Cuj, citam komentare, rodila cetvoro dece, pa to je jedino i uradila za citav zivot, i ostale zene rode decu idu na posao a posle posla su domacice, sve ih saceka i deca i kuca, pa i doktorke kada dodju kuci zasucu rukave, kuca mora da bude cista i da se ima skuvano, a ove moderne domacice, sto se udaju da ne bi zaradjivale to je nesto drugo. A i sta ce da radi kada nista ne zna...Domacica je zena koja ima domacinstvo, njivu, muze krave i ovce, a ne ove sa napumpanim usnama i botoksom. Samo nisi smeo da dozvolis da te isprovocira pa da dignes ruku. Tolike zene stvarno trpe nasilje...Nadam se da ti ljudi u pravosudju imaju oci da to i vide...A ima toga i u svetu, neka tuzila Ronalda da je silovao, jadan Ronaldo ne moze da nadje zenu nego mora da je siluje...eto :(

SERIJE