Željko Obradović se vratio u Partizan, a Novica Veličković je napustio klub i rešio da se penzioniše. Sada čekamo njegov poslednji meč u crno.belom.

On će se odigrati u četvrtak kada će šampion Evrope Efes stići u Beograd, da uveliča poslednji Novicin ples u dresu voljenog kluba.

"Treme nema ali uzbuđenja svakako ima. Jako mi je drago što ću moći da se oprostim pred navijačima, jer je protekla sezona bila velikim delom pred praznom halom", rekao je Veličković u gostovanju na "RTS".

Ovo će biti poslednji od mnogo njegovih mečeva u Partizanu, a jedan meč posebno pamti. To je duel sa Panatinaikosom iz 2009. godine.

Čuveni trio Veličković - Tripković - Tepić je vodio Partizan, na terenu su bili i Lazme i Veseli, a na kraju je ubeležena velika pobeda. 

"Sigurno je to utakmica protiv Panatenaikosa u Beogradu kada im je trener bio Željko Obradović. Ima dosta momenata i utakmica koje bih mogao da izdvojim i koji su za pamćenje a 10 godina nije malo. A svakako je čast predstavljati Partizan", dodao je Veličković. 

Na kraju je ponovio da je Partizan za njega više od kluba.

"Za mene je Partizan način života. Jer, gde god da se pojaviš ti ga predstavljaš i on predstavlja tebe", zaključio je Veličković.

Postanite deo MONDO SPORT zajednice na Viberu.