Partizan je savladao Crvenu zvezdu u prvom večitom derbiju ove sezone, a heroj te pobede bio je Aleksa Avramović, Dao je 14 poena, ali je od toga 12 palo u poslednjih pet minuta. Nakon meča saigrači su potrčali ka njemu, grlili su ga i slavili sa njim, a posle utakmice reprezentativac Srbije je rekao da se ne oseća kao glavni čovek večeri. 

"Ja nisam glavni čovek večeri, svi igrači su ljudi večeri, ceo stručni štab,  svi navijači koji su nas podržavali kada smo bili na 13 poena minusa kada je Jago pogodio trojku. Ovo je jako, jako bitno i za našu sezonu i ovo je jako emotivno. Sada moram da idem kod publike", rekao je emotivni Aleksa i potrčao kod navijača da slavi sa njima! 

Pored Avramovića drugi na listi strelaca Partizana sa 13 poena bio je Zek Ledej, a krilni centar ekipe Željka Obradovića je pohvalio trud svog tima u ovom meču. 

"Svaka mu čast,Aleksa je zaista podigao nivo igre drugom poluvremenu. Ostali smo zajedno, borili smo se i pokazali smo da možemo da pobeđujemo ove sezone. Nekada ćemo imati lošu, a nekada lošu utakicu. ali je najbitnije da ostanemo zajedno", završio je Ledej. Pogledajte kako su igrači Partizana slavili pobedu sa Grobarima: 

Kurir/Nenad Kos Slavlje

  BONUS VIDEO:

Slavlje Kurir/Nenad Kostić