Šabaz Nejpir napravio je haos u Crvenoj zvezdi. Odbio je da igra protiv Real Madrida jer je u pregovorima sa drugim klubom. Nešto kasnije se saznalo da je u pitanju Armani. Janis Sferopulos pričao je o tome na konfernciji za medije, pa je nedugo zatim dobio odgovor od Amerikanca koji je na Instagramu napisao da "bi trebalo da kaže istinu pred kamerama".

Dan kasnije grčki stručnjak pričao je sa novinarima pred meč sa Makabijem u "Pioniru" i očekivano jedno od pitanja bilo je baš za spomenutu poruku. "Od društvenih mreža imam samo Tviter i to za moje komentare. Nemam da kažem ništa više o toj temi od onoga što sam rekao na konferenciji", jasan je Sferopulo.

Ekipu čeka duel sa izraelskim timom, ali u praznoj dvorani. "Oni na tom terenu imaju skor 5-3 i u dobroj su poziciji za plej-of. Moramo da pokažemo reakciju posle meča sa Realom, želja mi je da više igrača bud euključeno u borbu za pobedu, da se držimo zajedno i da se zajedno 'pobijemo' za trijumf."

MONDO/Uroš Arsić, Instagram/shabazznap13r Nejpir

Prvi trening sa novim timom odradio je Fredi Gilespi koji je stigao iz Bajerna. On ne može da igra u Evroligi dok ne krene drugi krug takmičenja. "Odradio je trening. Znamo da još ne može da igra u Evroligi, ali želimo da radi sa timom kako bi počeo odmah da igra u ABA ligi", zaključio je Sferopulos.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

Šabaz Nejpir MONDO