Košarkaši Makabija dočekali su Panatinaikos u Beogradu, a četvrtfinale Evrolige prati i kontroverzni grčki biznismen, prvi čovek tima iz Atine. Dimitris Janakopulos stigao je u glavni grad Srbije kako bi sa lica mesta ispratio veoma važnu utakmicu. Pre nego što je stigao u Beograd šokirao je oglašavanjem za društvene mreže, a u Pioniru je zaprepastio jaknom koju je obukao!

Panatinaikos je na zvaničnim klupskim nalozima na društvenim mrežama pokazao da je Janakopulos u popularnom Pioniru, a na jednom od snimaka vidi se kako preko čitavih leđa piše "Toni Montana". Kontroverzni Grk, poznat po neprikladnim istupima u javnosti, očigledno se ugleda na filmskog lika burnog temperamenta.

Glavni lik filma "Scarface", kojeg je publici predstavio Al Paćino, u realnosti nema mnogo sličnosti sa Dimitrisom. Janakopulos dolazi iz veoma bogate i ugledne porodice, a ogromno bogatstvo njegov otac i stric stekli su legalnim putevima za razliku od Tonija Montane. 

Ekipe Panatinaikosa i Makabija odigrale su dva meča u Grčkoj, a pred selidbu u Beograd rezultat u seriji bio je 1:1. To znači da izraelski tim ima priliku da u hali "Aleksandar nikolić", pred svojim navijačima koji su stigli da ih podrže, može da obezbedi plasman na F4 Evrolige. Ukoliko se to desi dobićemo jedno od najvećih iznenađenja u sezoni, a možda i rastanak Ergina Atamana i Panatinaikosa. 

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

Izjava Igora Duljaja za kurir Kurir televizija