Jedan od najtalentvoanijih košarkaša u NBA ligi, organizator igre Šarlota Lamelo Bol, iznenadio je javnost u SAD novom tetovažom. On je odlučio da "išara" cela leđa, a mnogobrojni ljubitelji košarke istakli su da je ovo najgora tetovaža koju su videli na nekom NBA igraču!

Na leđima Lamela Bola sada se nalazi vanzemaljac sa kapuljačom preko glave i brojem 1 na čelu, a tu je i slovima ispisano "One", što znači jedan. Iznad toga je reč "Rare" koja znači "retko", pa je jasno da je tetovažama želeo da istakne koliko je različit od ostalih. Svakako mu je uspelo, a da li će biti ponosan na ono što je uradio na svojim leđima ostaje da se vidi. Pogledajte tetovaže:

Ovo je tek jedna u nizu tetovaža koje krase telo Lamela Bola. On je ranije oslikao obe ruke, ali i kompletne grudi na kojima ima nekoliko različitih detalja. Između ostalog, Lamelo je istetovario čak i šake sa spoljne strane, a njegova tetovaža iza uha izazvala je mnogo kontroverzi - čak je NBA liga morala da je zabrani, pa zbog toga igra sa flasterima na vratu!

Bek Šarlot Hornetsa je imao burnu karijeru i pre nego što je stigao u NBA. Njegov otac, nekadašnji igrač Lavar Bol, odveo ga je na početku karijere u Litvaniju, a zatim se preko Los Anđeles Bolersa i Ilavara Houksa domogao najjače lige na svetu. Na draftu 2020. godine izabran je kao treći pik i od tada igra za Šarlot - do sada je bio ruki sezone i učesnik Ol-star meča, ali čini se da bi povrede mogle da mu unište karijeru.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

Nikola Jokić nacrtao pobedu Denvera preko Mareja Arena Sport