Srpski košarkaš Nikola Jokić osvojio je treće MVP priznanje za partije u ligaškom delu NBA sezone i time se svrstao u red najboljih koji su ikada ubacivali loptu kroz obruč na teritoriji SAD! Neverovatan put prešao je momak iz Sombora do statusa najboljeg košarkaša planete, a velika podrška na tom putu bila je njegova supruga koja je u ulozi naratora bila deo spota koji je Denver pripremio svom najboljem igraču.

Samo nekoliko minuta nakon objave NBal ige, Denver je na društvene mreže plasirao snimak u kojem Natalija Jokić drži kratak govor, ali su njene reči potpuno pale u senku onoga što je pred kamerama ispričala ćerka Ognjena. Devojčica koja često gleda tatine mečeve u najboljoj ligi na svetu oduševila je čitavu planetu sa samo nekoliko reči!

"Kako je malo verovatno postalo verovatno. Nikola Jokić. Drugima talenat bez premca. Za nas nesebičan porodični čovek. Stranci ga mogu videti kao nekonvencionalnog ili neortodoksnog. Ali mi smo ga uvek doživljavali kao neverovatnog. Možda je malo verovatno da ponosni Srbin, izabran kao zanemareni 41. pik, postigao bi status koji je dostigla samo nekolicina A mi ćemo uvek verovati u naš, sada već trostruki MVP, ti si naš MVP i ja tebe volim", rekla je Natalija Jokić, a odmah je zatim Ognjena dodala: "I ja te volim, tata." Pogledajte njihovu poruku:

Podsećamo, Nikola Jokić je stigao do treće MVP titule, a pre njega su takvo ostvarenje dostigla samo osmorica legendarnih košarkaša. Srpski košarkaša sada je, sa debelim razlogom, među najboljim igračima koji su ikada nastupili u NBa ligi. Društvo mu prave košarkaši poput Karima Abdula Džabara, Majkla Džordana, Vilta Čemberlejna, Lebrona Džejmsa, Lerija Birda, Medžika Džonsona...

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

Nikola Jokić nacrtao pobedu Denvera preko Mareja Arena Sport