Nikola Jokić je ponovo MVP ligaškog dela NBA lige, a njegovi Denver Nagetsi potrudili su se da ga obraduju odmah nakon što je po treći put u karijeri dobio laskavo priznanje. Srpskog košarkaša oduševio je snimak na kojem njegova supruga Natalija govori i o velikoj karijeri koju je izgradio, a na kojem se vidi da će ćerka Ognjena potpuno ukrala šou - samo jednom rečenicom na kraju video poruke.

Snimak napravljen u njegovu čast Jokić je gledao upravo u društvu ćerke, a iznenadilo ga je što je Natalija dala glas video poruci koju mu je pripremio NBA. Jasno je da je srpski košarkaš bio oduševljen porukom, pa se kasnije i zahvalio svima koji su se potrudili da ona nastane, a deluje da je u jednom trenutku Nikola Jokić bio i na ivici suza. Pogledajte kako je reagovao:

Dok je Nikola Jokić gledao poruku napravljenu sa ciljem da se proslavi njegovo treće MVP priznanje, u kadru je bila i Ognjena koja se igrala pored. Ona je važnu ulogu imala na samom kraju spota, isto kao i na samom kraju snimka koji je Denver objavio na društvenim mrežama. Kada je video šta je Ognjena izgovorila na kraju, Nikola Jokić je nekoliko puta poljubio ćerku.

Bio je to divan porodični momenat, koji pokazuje da su Nikoli voljeni mnogo važniji od priznanja u američkoj košarci. Između ostalog i o tome je Natalija govorila tokom snimka koji je već satima hit na društvenim mrežama.

(MONDO/DF. N.)

BONUS VIDEO:

Slavlje Nikole Jokića u pobedi Denvera Arena premium