Trener Crvene zvezde Meridianbet Janis Sferopulos rekao je da je Nikola Topić ponovo povredio isto koleno zbog kojeg je odsustvovao mesecima ove godine. U trijumfu crveno-belih protiv Partizana u "večitom derbiju", najveći talenat srpske košarke pao je posle jednog prodora i odmah je bilo jasno da je u pitanju ozbiljan problem.

"Nikola Topić imao je problem sa istim kolenom, otići će na magnetnu rezonancu tokom večeri, pa ćemo tokom sutrašnjeg dana imati više informacija", rekao je Sferopulos posle utakmice u hali "Aleksandar Nikolić".

Topić je osetio snažan bol posle jednog prodora i pada pod koš Partizana, a na terenu je proveo sedam minuta. Dan nakon što je nagovešteno da će za mesec i po Topića "uzeti" San Antonio Spars na NBA draftu, on je po svemu sudeći ponovo povredio koleno koje mu je stradalo zbog problema sa ligamentima početkom godine, u jednom od prvih nastupa za Zvezdu ove sezone. On je prvi deo takmičarke 2023/24 proveo u Megi i odigrao je sa velikim uspehom.

Dusan Milenkovic/ATAIMAGES, Kurir/Petar Aleksić Nikola Topić ukazivanje pomoci

Nažalost, posle četiri i po meseca pauze i povratka na teren, deluje da je sezona sada definitivno završena za najvećeg talenta crveno-belih, koji bi sa sedam minuta protiv Partizana mogao i da se oprosti od kluba u kojem je ponikao.

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO:

Nikola Topić povreda derbi Kurir