Slušaj vest

Loše vesti stižu iz NBA lige - Nikolu Đurišića (20) čeka duga pauza! Atlanta je potvrdila da je mladi srpski košarkaš na utakmici Letnje lige u Las Vegasu doživeo frakturu stopala i to znači da neće tako brzo na teren. Koliko dugo i da li će možda da propusti celu sezonu, ostaje da se vidi.

"Nikola je doživeo povredu levog stopala na meču protiv San Antonija. Posle snimka magnetne rezonance ustanovljeno je da postoji fraktura. Dodatne informacije biće objavljene kada to bude prikladno", navodi se u zvaničnom saopštenju kluba. Sve sada zavisi od stepena frakture i da li je u pitanju lakši ili teži oblik...

Nikola je odabran kao 43. pik na nedavnom NBA draftu i na utakmici protiv Vašingtona u Letnjoj ligi ostavio je fantastičan utisak. Izveo je i potez meča kada je uspeo da zakuca pored dvojice protivničkih igrača i njegov potez brzo je postao viralan na društvenim mrežama.

Klubovi u NBA ligi poznati su po tome da ne žele da rizikuju, posebno ne sa mladim igračima. Tako je Oklahoma recimo saopštila da zbog povrede Nikola Topić propušta celu narednu sezonu i da će godinu provesti tako što će raditi na telu i spremiće poseban program za njega. Od dodatnih pregleda i analiza zavisiće plan i program za Đurišića, nadaju se svi da nije toliko ozbiljno.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO:

MONDO/Nemanja Stanojčić Nikola Topić izjava