Slušaj vest

Lebron Džejms je jedna od najvećih zvezda svetske košarke. Gde god da se pojavi privlači veliku pažnju i na to je navikao. Košarkaš Los Anđeles Lejkersa dominira u NBA ligi više od 20 godina i sada je sa reprezentacijom Amerike na Olimpijskim igrama i tamo je doživeo nešto na šta nije navikao.

Sa nacionalnim timom je deklasirao Brazil u četvrtfinalu i pred kraj te utakmice, na oko tri minuta pre završetka, otišao je na klupu. Kada je seo sa tribina su se čuli aplauzi, ovacije i Lebron je podigao ruke u vazduh da se zahvali na podršci navijača. Ono što nije znao jeste da ništa od toga nije bilo upućeno njemu. Cela dvorana aplaudirala je francuskom plivaču i osvajaču zlatne medalje Leu Maršanu.

Nije Džejms uopšte to shvatio, što se vidi po njegovoj reakciji i po snimku. S obzirom na to da se takmičenje održava u Francuskoj i da je na tribinama "milion" Francuza i ne treba da čudi što je domaći predstavnik i osvajač najsjajnijeg odličja dobio aplauze i ovacije. Nije to nešto što je Lebron očekivao...

Sada će popularni "kralj" zajedno sa Amerikancima da igra u polufinalu Olimpijskim igara protiv Srbije. Taj meč je na programu u četvrtak od 21 čas. Pobednik ide u borbu za zlato, poraženi u borbu za bronzu.

BONUS VIDEO:

RTS1 Marko Gudurić i Lebron Džejms