Slušaj vest

Srbija protiv Amerike u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu. Drim tim u taj duel ulazi kao veliki favorit, dominira tokom celog turnira i želi da prođe do borbe za zlato. Sa druge strane "orlovi" se sigurno neće predati i pokušaće sve što mogu da dođu do podviga i senzacije.

Uoči tog meča selektor Amerikanaca Stiv Ker se oglasio i tvrdi da zna sve šta će Svetislav Pešić i njegov stručni štab da spreme za predstojeći meč. Biće to treći susret u kratkom vremenskom razmaku, na prethodna dva je Amerika slavila, jednom na prijateljskom susretu i drugi put u grupnoj fazi u prvom meču. "Nećemo da se uspavamo samo zato što smo ih dobili u prethodna dva meča. Moramo da budemo spremni za njih i njihove najbolje napore. Moramo da razmišljamo šta će želeti da promene i da igraju drugačije. Pretpostavljam da bi Jokić mogao da igra 40 minuta. Šta još imaju u rukavu?", rekao je Ker.

O predstojećem meču pričao je i Lebron Džejms. "Svaka utakmica je poseban test. Uopšte nije važno šta se dogodilo u prva dva susreta. Važno je samo šta će se dogoditi u četvrtak uveče. Moramo da gledamo snimke, da budemo spremni za ono što sledi", jasan je Lebron.

Kurir/Dado Đilas Pariz 2024

BONUS VIDEO:

MONDO/Nemanja Stanojčić Nikola Jokić MVP skandiranje