Slušaj vest

Polufinale Olimpijskih igara u košarci donelo nam je spektakl - Srbija je poražena od SAD nakon dramatičnih 40 minuta utakmice, iako smo ih do samog kraja meča držali na konopcima. Reakcije na ovaj meč stižu sa svih strana, a posebno se ističe jedan od najboljih američkih košarkaša Kevin Durent koji započinje svađe na internetu. Dobio je odgovor od srpskog reprezentativca!

Nakon oglašavanja Durenta na društvenoj mreži "X", stigao je i dogovor sa druge strane. Centar Dušan Ristić sa samo dve reči je prokomentarisao ponašanje Amerikanca, kojeg je opisao rečima "Zero class". Jasno je da srpski košarkaš smatra kako se Durent ne ponaša u skladu sa košarkaškim renomeom koji poseduje i kvalitetima zbog kojih ga smatraju jednim od najboljih na planeti.

Dušan Ristić je dugogodišnji reprezentativac Srbije, a i ovog leta je bio deo nacionalnog tima. On je ostao među četvoricom igrača koje je selektor Svetislav Pešić poslednje otpisao sa spiska za Olimpijske igre, iako je u nekim prethodnim akcijama bio deo nacionalnog tima. Što se tiče klupske karijere, Ristić je igrao za koledž Arizona, pa zatim za FMP, Crvenu zvezdu, Astanu, Brešu, Avtodor, Fuenlabradu, Galatasaraj i Tenerife.

Kurir/Dado Đilas Suze košarkaš

BONUS VIDEO:

RTS Bogdan Bogdanović teši Ognjena Dobrića