Slušaj vest

Reprezentativci Srbije burno su slavili osvojenu bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu. U taboru nacionalnog tima Nikola Jokić je pao u sevdah zbog pesme Bajog Male Knindže, a u jednom trenutku je skinuo majicu, da svi vide šta nosi ispod nje.

Na društvenim mrežama pojavio se i video-snimak na kojem se vidi kako Bogdan Bogdanović peva pesmu Hanke Paldum "Crne kose" u verziji naijača Partizana "sve za ljubav, sve za Partizan". "Ajmo cigani", pozvao je on saigrače koji navijaju za Zvezdu, a kraj njega je bio Nikola Jokić, koji je prvi put sa njim otpevao, a onda pustio da Bogdan sam uživa u momentu.

Nedaleko od njih bio je i Vasilije Micić, a iza njih čuli su se i povici navijača Zvezde u taboru Srbije, koji su negodovali zbog ove navijačke pesme. Naravno, sve je to bilo u pozitivnom tonu i u duhu velikog slavlja ogromnog uspeha srpske košarke - još jedne olimpijske medalje za našu košarku.

Košarkaši Srbije u subotu uveče će se opet obući u svoje trenerke i kao tim izaći na dodelu medalja u "Bersiju", nakon finala Sjedinjenih Država  i Francuske. Potom će nazad u hotel na nastavak slavlja i na pakovanje za put kući, zato što će u nedelju okok podneva sleteti na Aerodrom "Nikola Tesla", gde će biti organizovana konferencija za novinare.

Veliki dan srpske košarke i srpskog sporta. Pogledajte kako je izgledalo slavlje: 

Instagram/manndarinna, Eurohoops/Twitter Nikola Jokić skinuo majicu go i zlatni lanac

... I kako je Nikola Jokić uživao uz pesmu Baje Malog Knindže: 

X/архиватор Nikola Jokić