Slušaj vest

Ajša Kari, supruga američkog košarkaša Stefa Karija, preživela je pravu dramu posle finala Olimpijskih igara u Parizu. Zajedno sa prijateljicom je gledala meč SAD i Francuske, na kom je njen suprug postigao osam trojki i odveo svoju zemlju do petog vezanog olimpijskog zlata, a potom je problem nastao na ulicama Pariza.

Na snimcima koji su objavljeni na društvenim mrežama vidi se da je Ajša Kari bila u sukobu sa francuskom policijom koja nije bila nimalo nežna prema njoj. Policija joj nije dozvoljavala da prođe gde je želela - prosto jer su dobili takve instrukcije zbog visokih mera opreza jer su stotine važnih lica prisustvovala meču uključujući i predsednika Emanuela Makrona - da bi se posle polemike sve završilo i suzama.

Navodno, neko je u gužvi odgurnuo Ajšu Kari i tom prilikom je udario njenu bebu koju je nosila u "kenguru". U sve se umešao i košarkaš Golden Stejta Drejmond Grin koji je pobesnoe na policajce zbog tog "neljudskog poteza", pa je zato ušao u raspravu sa njima.


"Čak i posle toga što su udarili bebu u glavu, ništa ne možete da uradite da ih odvedete odavde?", ponavljao je Grin koji nikako nije mogao da se složi sa policijskim službenicima.

Pogledajte i iz drugog ugla kako je izgledala njihova rasprava u Parizu, uz podsećanje da se Stef Kari nije oglašavao:


Pogledajte i kako je izgledalo slavlje američkih košarkaša u Parizu posle osvojenog zlata:

YOAN VALAT/EPA, CAROLINE BREHMAN/EPA Amerika Francuska

BONUS VIDEO:

RTS/screenshot Dodela medalja košarkašima Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu