Slušaj vest

Nikola Jokić uživa sa saigračima posle osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama. Prvo je sa njima slavio u Parizu, pa je bilo smešnih scena na dodeli medalja, a onda se sve to nastavilo i u Srbiji. Na venčanju Nemanje Dangubića i odbojkašice Katarine Lazović prvo se popeo na sto, pa je onda zaigrao i kolo.

Pojavio se još jedan hit snimak sa spomenute svadbe. Na njemu se vidi kako Jokić igra u kolu zajedno sa košarkašima i odbojkašicama. Po klipu može da se vidi da je jedan od najveselijih tamo. Pogledajte i sami kako je sve to izgledalo na proslavi.

Što se Nikole tiče on se verovatno vratio u Sombor, pošto je otišao pravo tamo posle osvojene medalje. Nije tajna da obožava konjičke sportove, da uživa u tome, pa je pravo iz Pariza stigao na hipodrom i tamo pratio i trke svojih konja.

Inače, njegov kum Nebojša Vagić otkrio je i zbog čega Jokić ne voli da ide na more. "Nikola dok je u Somboru pored druženja i brige o svojim konjima, uživa u rekreativnim aktivnostima, igranje tenisa, plivanja na bazenu, pecanja, odlazi si često na vikendicu. Nas dvojica volimo da spremamo hranu u našoj domaćoj radinosti, veoma mu znači da bude okružen ljudima koje voli. Pored nas se oseća komforno isključivo na taj način. Ne voli nikakve turbulentne situacije. Obožava u slobodno vreme da ide na splavaranje, svake godine idemo zajedno na Taru. Prirodu obožava, da li kod nas na Duvanu, reka Tara ili su to planine. To su te aktivnosti koje ne preskače, ništa spektakularno. Ukratko - dobra hrana, dobri ljudi, konji", rekao je Vagić.

Arena Sport /Printscreen Nikola Jokic hipodrom Sombor

BONUS VIDEO:

Instagram/milojevic__ivana Nikola Jokić