Slušaj vest

Željko Obradović održao je emotivan govor pred navijačima i novim igračima Partizan. Imao je šta da kaže pred početak nove sezone na crno-beloj simfoniji. Nije to bilo sve. Imao je i jednu posebnu poruku za igrače koju im je ostavio na tabli. Želi da zapamte čiji dres nose.

"Ne zaboravite da igrate za najposebniji klub na svetu. Žoc", stoji u poruci za igrače od strane trofejnog stručnjaka. Jasna poruka za sve novajlije koje će od naredne sezone nositi crno-beli dres i igrati za Partizan.

Posle toga je stao pred mikrofon. "Prelepo je večeras biti ovde, kada pomisliš da si sve prošao i sve video... Važi! Neverovatno i prelepo veče, hvala svima koji su učestvovali u organizaciji. Pomeramo granice. Siguran sam da će ovo da ima odjek ne samo u Evropi nego u celom svetu, kao što je imala utakmica sa Tašmajdana prošle godine. Hvala svima koji su učestvovali u organizaciji ove večeri još jednom", počeo je Obradović.

Poruka žoc.jpg
Printscreen/YouTube/BC Partizan TV 

Od novih igrača tu su bili svi osim Karlika Džounsa koji će se pridružiti ekipi u utorak. "Mi smo se odlučili da napravimo novi tim, kao što vidite 16 momaka, fali Karlik Džouns. Ova ekipa ima prosek 25 godina, bićemo jedan od najmlađih timova u Evroligi. Želim da se zahvalim predsedniku Mijailoviću i svim članovima UO što su uradili sve da Partizan ponovo bude konkurentan u Evroligi. To je naše primarno takmičenje, probaćemo sledeće godine da uzmemo licencu na tri godine. I to je glavni cilj koji imamo ispred nas. Privilegija je biti u Partizanu u bilo kom smislu, vi znate zbog čega. To nam daje energiju, moral i želju još veću. I uradićemo sve da bude ovakvih večeri još više. Znam koliko ćete da podržite ove momke. Imao sam prvi sastanak sa njima i rekao sam da sam siguran da znaju šta je Partizan i da će tek večeras da osete delić atmosfere i presrećan sam što ste im ovo priredili."

MN Press Partizan Simfonija

Oni su predstavljeni u ponedeljak uveče: Vanja Marinković, Ife Lunberg, Frenk Nilikina, Brendon Dejvis, Duan Vašington, Balša Koprivica, Mario Nakić, Mitar Bošnjaković, Aleksej Pokuševski, Sterling Braun, Ajzak Bonga, Arijan Lakić, Ajzea Majk, Aleksa Dimitrijević, Tajrik Džouns.

BONUS VIDEO:

MONDO/Jana Desovski Ovacije za Zeljka Obradovica