Slušaj vest

"Jedan je Vanja kapiten" odjekivalo je MTS dvoranom dok je novi/stari kapiten Partizana Vanja Marinković stao pred mikrofon i spremao se da se po prvi put oglasi kao novi košarkaš i novi kapiten voljenog kluba. Navijači su ga odmah nagradili i on je to znao da ceni.

Prvo je zastao, mahnuo rukama ka njima i pokazao im gestikulacijama da je zahvalan na dočeku koji je dobio. "Dobro veče Partizanovci. Pre svega želim da vam se zahvalim od srca što ste sa nama i što ste došli u ovolikom broju. Ponosan sam što sam ponovo ovde. I naravno da mi je posebna čast što ću da budem kapiten ponovo, kapiten najvećeg kluba na svetu. Kluba gde sam stasao i gde sam se rodio kao igrač. Hvala", rekao je Marinković.

Zatim se okrenuo ka novim saigračima. "Verujem u sve svoje saigrače iako smo se upoznali tek pre 20 minuta. Verujem u njih, stručni štab, upravu, a najvažnije verujem u sve vas. Ne bih više dužio, igra je ono kako mi pričamo, ne ovo ovde .Igrati za Partizan je najlepša stvar na svetu, to znači biti sa najboljim navijačima na svetu. Živeo Partizan", zaključio je Marinković.

MN Press Partizan Simfonija

 BONUS VIDEO:

MONDO/Jana Desovski Ovacije za Zeljka Obradovica