Slušaj vest

Gde će igrati Bruno Kaboklo naredne sezone? Još se ne zna, ali sada se njegov agent Danijel Hazan oglasio i otkrio šta je plan. Znamo da problematični Brazilac neće biti deo tima Partizana, iako je još pod ugovorom sa crno-belima, a govoreći za izraelske medije njegov agent je otkrio sledeću destinaciju.

"On će trenirati sa Golden Stejt Voriorsima do četvrtka, sa ciljem da potpiše ugovor. I verujem da će uspeti u tome", naveo je Hazan, ali na pitanje da li bi ipak mogao da, kako se govorilo, potpiše ugovor sa Hapoelom iz Jerusalima, istakao je: "U pregovorima smo, dobro napredujemo. To je definitivno opcija koju želimo da zadržimo."

Kaboklo je odavno imao prve pokušaje u NBA ligi, pošto ga je na iznenađenje košarkaške javnosti Toronto izabrao kao 20. pika 2014. godine. Nije se naigrao u Kanadi, kao i u Sakramentu, Memfisu i Hjustonu kasnije, pa je zatim igrao za Limož, Sao Paulo, u razvojnoj ligi, Ulmu i Partizanu. 

MONDO/Nemanja Stanojčić Bruno Kaboklo na treningu Partizana

Sjajno se pokazao na Olimpijskim igrama i bio je ubedljivo najbolji igrač Brazila u Lilu i Parizu, a američki mediji su ga već tada videli u NBA. Ukoliko bi potpisao ugovor u Americi crno-beli bi mogli da očekuju ozbiljno obeštećenje za njega. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

MONDO/Nemanja Stanojčić Bruno Kaboklo izjava